Online boekhouding

U bent liever ondernemer dan boekhouder. Daarom biedt Schuurmans & Rombauts Advies een makkelijk online boekhoudprogramma aan om uw financiële boekhouding online te beheren. Vanaf uw kantoor, vanuit huis of waar ook ter wereld. Met een abonnement heeft u toegang tot uw boekhouding via internet. U heeft de mogelijkheid om zelf via het online boekhoudprogramma in te boeken maar vanzelfsprekend kunnen wij dit ook voor u verzorgen.
U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik, inclusief support, veilige hosting en software updates. Uiteraard wordt uw administratie bewaard op bewaakte servers met een gecertificeerde beveiliging. Schuurmans & Rombauts Advies kan altijd met u meekijken, zodat eventuele vragen in veel gevallen snel zijn opgelost. Wij kunnen eventueel correcties doorvoeren, rapportages voor u opstellen of een beoordeling voor u uitvoeren en de resultaten met u bespreken. Daarnaast bieden wij u hulp met het inrichten van de online boekhouding.
Het uitgebreider abonnement geeft u de mogelijkheid tot het automatisch inlezen van uw bankmutaties en/of automatische facturatie. Tegen een extra bedrag per maand beschikt u over diverse modules zoals kostenanalyse, budgetteren en vreemde valuta.
Indien u meer informatie wenst en interesse heeft in een persoonlijk gesprek maak dan vandaag nog een afspraak!

  • Daisy van Gogh
    Daisy van Gogh Senior Assistent Accountant