Loonadministratie

Schuurmans & Rombauts Advies beschikt over een loonafdeling met vele jaren ervaring in het verzorgen van loonadministraties gericht op het midden en kleinbedrijf. Het maakt niet uit of er wel of geen CAO op uw bedrijf van toepassing is, wij kunnen uw loonadministratie verzorgen. Vanzelfsprekend houden wij hierbij rekening met de juiste brancheregelingen en de geldende wet- en regelgeving.

Als u nog geen personeel in dienst heeft en u gaat personeel aannemen kunnen wij u begeleiden naar een loonadministratie zonder zorgen. Wij zorgen er dan voor dat uw bedrijf aangemeld wordt bij de belastingdienst en zien erop toe dat uw bedrijf in de sector behorende bij uw branche wordt ingedeeld. Na deze indeling bekijken wij welke verplichtingen hieruit voortvloeien en helpen u bij de keuze van de benodigde verzekeringen omtrent uw personeel. Wij denken daarbij aan de ziekengeldverzekering, de arbodienst, het pensioen en de aanvullende verzekeringen. Uit ervaring weten wij dat alleen duidelijke afspraken kunnen leiden tot een tijdige en juiste aanmelding van uw personeel bij de belastingdienst en verzekeraar.

Wij bespreken daarom vooraf met u welke gegevens wij nodig hebben en leveren u de formulieren voor de aanlevering hiervan. Voor uw financiële administratie leveren wij maatwerk. De journaalposten en rapportages passen wij geheel naar uw wensen aan. Mocht u een proforma berekening nodig hebben voor een nieuw personeelslid dan kunt u op een snelle afwikkeling rekenen. U kunt bij ons aangeven wanneer u uw loonadministratie wilt ontvangen en wij zorgen ervoor dat deze er dan ook is. Kortom bij ons is uw loonadministratie in goede handen.

  • Een stevige kostenbesparing
  • U houdt tijd over voor uw kerntaken
  • De kwaliteit van uw loonadministratie gaat omhoog
  • U borgt de continuïteit van de loonadministratie
  • Antoine Passon
    Antoine Passon Loonadministrateur