Accountancy

Schuurmans & Rombauts Advies kan alle onderdelen van uw financiële administratie verzorgen. Ons pakket van dienstverlening bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van tussentijdse rapportages,  het verzorgen van de aangiften BTW, het verzorgen van uw gehele loonadministratie, de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, aangifte successie en fiscaal adviezen.

Wij stellen uw fiscale en uw commerciële jaarrekening nauwkeurig, deskundig en efficiënt samen. De jaarrekening is het vertrekpunt, vanuit de jaarrekening kijken wij samen met u naar de mogelijkheden, kansen en denken samen met u na over de toekomst. Wij voorzien u van een passend bedrijfsadvies.

De jaarrekening wordt voorzien van een samenstellingsverklaring. Wij verklaren daarmee dat de jaarrekening op vakbekwame wijze en zorgvuldig is samengesteld in overeenstemming met de beroepsvoorschriften van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en dat deze ook voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. De jaarrekening kan worden gebruikt voor de Kamer van Koophandel, de bank en de belastingdienst.

  • Bas Rombauts AA
    Bas Rombauts AA Directeur / Accountant-Administratieconsulent

    Telefoon: 073-6565034
    Mobiel:    06-10939690